Fruens Hus i Assens har rokeret om og satser nu endnu mere på salg af tøj
Assens: Siden Helle Susanne Nielsen i juni 2008 åbnede brugskunst- og livsstilsbutikken Fruens Hus midt på Østergade i Assens, har hun forstået at tilføre butikken ny oplevelser for kunderne.

I Fruens Hus kan man stadig gå på opdagelse i shabby-chicmøbler med umiskendelig fransk tilsnit, spejle, lamper, sjove skilte og femarmede lysekroner.

Men Fruens Hus er også med årene blevet en ægte tøjbutik med kendte mærker på hylderne.

For to år siden introducerede Helle Susanne Nielsen det danske tøjmærke Kaffe i Fruens Hus.

Forsøget med at sælge tøj er slået så fint an, at Helle Susanne Nielsen har besluttet at udvide udvalget af tøjmærker.

Salg af tøj i vækst

Senest er der kommet gode danske voksentøjmærker som Cream og ”drys” samt børnemærket Creamie på stativerne i forretningen.

- Vi kunne efterhånden mærke, at der var god efterspørgsel på tøj, så nu synes vi er det var på plads at hente endnu flere mærker ind, fortæller Helle Susanne Nielsen, der mener, at de tre nyvalgte mærker alle passer godt ind i butikskonceptet hos Fruens Hus.

Vi, ja det er foruden den 45-årige indehaver selv den daglige butiksassistent Marianne Holm Nielsen, der sammen med en ung medhjælper udgør det faste personale i Fruens Hus.

Helle Susanne Nielsen fortæller også, at Fruens Hus har brugt de seneste uger på at gennemføre en større rokade i butikkens to forretningslokaler.

- Vi har flyttet brugskunst og delikattesser over i den butik, hvor vi tidligere havde møbler, og så samlet tøj og smykker i det andet butikslokale, forklarer Helle Susanne Nielsen.
  • Plovgaard_Søren

    Af: