Julemarked i Haarby den 15. december

Haarby: Skal der være fest, så lad der være fest, synes at være devisen for Haarby Handelsforenings julemarked søndag den 15.december.

Markedet åbner midt på formiddagen, hvor både forretninger og private har stande i det opvarmede telt bag butikstorvet.

Stande som faldbyder en bred palet af husflid, julebuketter, vin, Jacobsen øl, mejsekasser og julekort med meget mere.

På pladsen kan man også købe juletræer og bor man i Haarby By vil træet blive bragt til ens adresse.

Frem til lukketid - midt på eftermiddagen - kan børn få sig en ponyridetur, ligesom der bliver salg af juletræer.

Klokken 11 og 14.30 viser Haarby Bio julefilmen med selveste Pyrus i hovedrollen. Billetter fås efter først til mølleprincippet.

Markedet kulminerer klokken 13, når juleoptoget begynder ved Peugeot og ender på butikstorvet, hvor julemanden klokken 13.30 uddeler godteposer. En halv time senere kan man møde sognepræsten Adam Sundby Boas, som skulle have en overraskelse i ærmet.

Endelig skal det nævnes, at der bliver en tidlig julegave til en heldig vinder af julekonkurrencen, som bliver begavet med en julekurv til en værdi af 3.000 kroner.

  • Kolofon

    Af:

    Journalist ved Jyske Fynske Mediers Assens-redaktion. Uddannelse: Kontoruddannelse, historie og samfundsfag ved Aarhus Universitet, voksenunderviser ved Odense Seminarium. Arbejdet som bl.a. kontorassistent, postassistent, totalisatorfunktionær,vicevært, arbejdsmand, støberiarbejder, lærer på vuc og tekniske skoler og aftenskoleunderviser. Freelancejournalist på LokalAvisen Assens i 2000, og siden da som journalist i Fyens Stiftstidende-koncernen med arbejdssted i hhv. Tommerup St. og Assens. Stammer fra Aarhus, men har boet i Aarup siden 1997 og gør det sammen med kone, søn og kat.