Anti-snorkemiddel: Snorkeri er en folkesygdom. Der findes ganske vist ingen eksakte tal, men man regner med, at ca. 49% af befolkningen snorker med jævne mellemrum - og det er i overvejende grad mænd, der snorker.

Det er ikke kun den, der snorker, der lider under, at natteroen hele tiden forstyrres - det er også en pestilens for partneren.

Men hvorfor snorker så mange mennesker? Snorkelyd opstår, når man ligger på ryggen med åben mund og trækker vejret. Da musklerne på grund af søvnen er afslappede, nærmer svælgvæggen, tungeroden og den bløde gane sig hinanden, når luften trækkes ind. Normalt vil der være plads nok til, at luftstrømmen kan passere uhindret. Det er anderledes med snorkere: Her er der tale om en indsnævring, som luftstrømmen skal passere så hurtigt, at bløddelene i svælget bliver sat i vibration og der fremkommer snorkelyd.

SnorAway er det original patenteret anti-snorke produkt. Produktets indhold er 100 % naturlig baseret på plante olie i en liposome spray beriget med vitaminer.

Det sprayes in bagerst i halsen, hvor den smøre gane, tungerod og svælg (uvula), overfladen og hermed vibration / snorkelyd ændres i positiv retning. I mange tilfælde er lyden helt væk.