ETAGEHAVE: Det er muligt at samle 18 meter køkkenhave på cirka en enkelt kvadratmeter. Det er med en såkaldt Plantepyramide gør det muligt at dyrke alle slags grøntsager - på en meget lille plads.

En unik plantekasse "Plantepyramiden" gør det muligt at holde en større køkkenhave på en meget lille plads, uanset om man bor i hus eller lejlighed. Faktisk er det muligt at dyrke grøntsager på et areal, der svarer til 18 meter bed – på cirka én kvadratmeter, idet der både kan dyrkes i højden og i bredden.

Planterne får tillige markant bedre vækstbetingelser end traditionelle plantekasser og krukker, da dens store jordvolume giver rødderne plads til at gro og udfolde sig i alle retninger. Den opretstående konstruktion gør desuden, at man slipper for at ligge på alle fire når planterne skal passes. Og vendes en af spidserne mod nord, får alle planterne optimalt sollys hele dagen.

Plantepyramiden fås i tre forskellige størrelser, som stort ses er vedligeholdelsesfrie. Pyramiden kan opsættes på ganske få minutter – uden brug af værktøj. Den er fremstillet i grantræ, hvilket giver lang levetid, fri for råd og svamp. Træet stammer fra i øvrigt bæredygtigt, certificeret skovbrug, som er garanti for, at der ikke er drevet rovhugst på træet og at træet er fri for kemikalier

Med denne specielle køkkenhave er der lagt stor vægt på det sunde og økologiske aspekter, og den kan benyttes af både børn og voksne.